YoungForce
YoungForce
 Met verwijzing 
Productcodes ONJ en ONW
Locatie Emmeloord

Nagelerstraat 25-C, 8301XE Emmeloord

  06-23692949
  Bereikbaar: werkdagen

YoungForce

Uitgebreide omschrijving

YoungForce is een organisatie die vindt dat mensen zichzelf mogen zijn. We vinden het belangrijk om je te leren kennen en samen jouw kracht te ontdekken. Wat ons onderscheidend maakt is dat we niet werken met kaders maar juist met plannen en doelen die bij jou passen. Onze kracht ligt in het anders benaderen. Wie ben je? Wat kun je allemaal? En wat wil je nog graag leren? We staan naast je tijdens dit proces. En passen onze hulpverlening aan op jouw behoeftes en uitdagingen.

We zijn gericht op kwaliteit, service, het centraal stellen van onze cliënten en hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij houden van korte lijnen, vinden een snelle start van zorg belangrijk en kiezen een doelgerichte aanpak waarbij wij ook risico’s durven nemen. Wij denken in mogelijkheden, zijn kritisch, initiatiefrijk en houden van een uitdaging.

Samenwerking met partners

Wij werken samen met diverse andere instanties in de Noordoostpolder en daar buiten. Wij hebben een breed netwerk en in overleg schakelen we deze ook in als dit nodig blijkt te zijn tijdens de begeleiding.

Laatst bijgewerkt: 15-03-2021

Specificaties

KvK 66051525
AGB WMO 41417580
AGB Jeugd 41417580
Telefoonnummer 06-23692949
Website  www.youngforce.nl 
Aantal werknemers 10-100
Specialisatie
Gecontracteerde productcodes   ONJ Ondersteuning Jeugd
  ONW Ondersteuning WMO

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Hoofdvestiging
YoungForce
Nagelerstraat 25-C, 8301XE Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen

Diensten