Voedselbank
Voedselbank
 Zonder verwijzing 
Locatie Emmeloord

Gildenweg 14-J, 8304BC Emmeloord

  06 52363409
  Bereikbaar: werkdagen

Voedselbank

Uitgebreide omschrijving

Voedselbank Noordoostpolder-Urk ondersteunt huishoudens die, vanwege individuele omstandigheden, hiervoor in aanmerking komen door het verstrekken van voedselpakketten. Wij kunnen daarvoor een beroep doen op onze enthousiaste vrijwilligers.

Voedselbank Noordoostpolder-Urk reikt wekelijks op vrijdag voedselpakketten uit. Deze pakketten worden samengesteld met levensmiddelen die wij van de Landelijke Voedselbank krijgen en die aangevuld worden met levensmiddelen die wij van lokale supermarkten en van het lokale bedrijfsleven in de Noordoostpolder en op Urk krijgen. Ook de landbouwers helpen ons daarmee. De voedselpakketten worden gratis aan de huishoudens verstrekt.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor steun van de Voedselbank Noordoostpolder - Urk? Dan kunt u het beste het formulier op onze website downloaden, uitprinten, invullen en naar ons opsturen.
 

Samenwerking met partners

Wij werken nauw samen met Humanitas, Kredietbank, Carrefour en Buurtwerkers in de polder. Wij zijn een gecertificeerde Voedselbank, aangesloten bij de Landelijke Voedselbanken Nederland. Wij worden één maal per jaar gecontroleerd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Laatst bijgewerkt: 17-05-2022

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 06 52363409
Website https://www.voedselbanknop-urk.nl 
Aantal werknemers
0-10
Specialisatie
Productcodes

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Hoofdvestiging
Voedselbank NOP-URK
Gildenweg 14-J, 8304BC Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen
 

Wat vind je van deze informatie?

  
Informatie is niet actueel
Anders, namelijk: