Perspectiev
Perspectiev
  Met verwijzing 
Productcode:
ONJ
Locaties:
Kampen, Emmeloord, Zwartsluis meer...

Meeuwenplein 6
8261WB 

Kampen
(038) 30 30 157
Bereikbaar: werkdagen

Perspectiev

Een groeiende groep jongeren heeft grote moeite om een goede balans te vinden tussen scholing, werk en persoonlijke ontwikkeling. Zonder concreet beeld van hun toekomst verliezen ze hun plek in onze maatschappij. Deze bijzondere groep vraagt om een bijzondere aanpak.

PerspektieV begeleidt jongeren en jongvolwassenen tussen de 12 en 24 jaar, op diverse woonlocaties in Gelderland, Overijssel, Flevoland en stellen niet het probleemgedrag staat centraal, maar kijken naar de mogelijkheden en de talenten. Wij bieden de jongeren een veilige en stabiele leefomgeving, waar ze op adem kunnen komen, zodat er vanuit deze rust kan worden overwogen wat er in de toekomst nodig zal zijn om veilig op te groeien.

Het doel van de begeleiding op onze woonlocaties is om samen met de jongeren te werken aan hun toekomst. Hierbij betrekken wij hun hele sociale netwerk. We geven ze de regie, maar zullen bijsturen waar nodig. We hechten belang aan een goede sfeer, veiligheid, het maken van verbinding en hecht samenwerken. Van hieruit gaan we een plan maken voor de toekomst en de vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig te kunnen wonen, naar school te gaan en te werken.

Om de jongeren de hulp te bieden die zij nodig hebben werken wij nauw samen met specialisten.

  • Vitree biedt specialistische jeugdhulp aan bijna 4.800 gezinnen per jaar. Vitree werkt in alle 42 jeugdzorgregio’s in Nederland. De kernregio’s zijn Flevoland en IJsselland. Vitree is hoofdaanbieder van pleegzorg in de provincie Flevoland.
  • Academie van Arkel: Wij versterken clienten met een Agressie Frustratie Training en onze professionals met de Training Omgaan met Agressie. De trainingen zijn ontwikkeld door oud-marinier Paul van Arkel, oprichter en eigenaar van de Academie van Arkel. 
  • Entrea Lindenhout is een collega-jeugdzorg-organisatie. Ze zijn er als het opgroeien en opvoeden te ingewikkeld wordt. Voor kinderen, jongeren en gezinnen. Met hulp thuis, op school of in de buurt. Dichtbij. Hulp die zo kort mogelijk duurt maar ook zo lang als nodig is.
  • De Jeugdjurist: Om de kwaliteit van de jeugdzorg te verbeteren en om cliënten, zorgverleners andere organisaties in de jeugdsector beter van dienst te zijn, hebben PerspektieV en de Jeugdjurist de handen ineengeslagen. De samenwerking is gericht op het ontwikkelen van specifieke trainingen en het bieden van praktisch advies voor organisaties in de jeugdsector.

Daarnaast werken wij in specifieke projecten nauw samen met de volgende partners:

  • Leger des Heils
  • Philadelphia
  • Sprengen College (speciaal onderwijs)
  • Humanitas
  • Grandcafé-restaurant De Wildeman (horeca leer-werkplek)
Laatst bijgewerkt: 09-06-2020

Specificaties

KvK 56315988
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer (038) 30 30 157
Website  Website
Aantal werknemers
  10-100
Gecontracteerde productcodes
  •   ONJ Ondersteuning Jeugd

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locaties:

Kampen (Perspektiev B.V.)
  Hoofdvestiging
Meeuwenplein 6
8261WB Kampen
 Beschrijving
(038) 30 30 157
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving

Emmeloord (Woonlocatie Emmeloord)
  Nevenvestiging
Biscayestraat 29
8303ES Emmeloord
 Beschrijving
(038) 30 30 157
Bereikbaar: werkdagen en weekend
Routebeschrijving

Zwartsluis (Woonlocatie Zwartsluis)
  Nevenvestiging
Klein Lageland 54
8064AS Zwartsluis
 Beschrijving
(038) 3030157
Bereikbaar: werkdagen en weekend
Routebeschrijving

Wapenveld (Groepslocatie Wapenveld)
  Nevenvestiging
Groteweg 1 3
8191JS Wapenveld
 Beschrijving
(038) 30 30 157
Bereikbaar: werkdagen en weekend
Routebeschrijving