Locatie Emmeloord

Veluwelaan 20, 8302KP Emmeloord

  0623802108
  Bereikbaar: werkdagen

Uitgebreide omschrijving

Wanneer jullie kind temperamentvol is, kan dit een flinke impact hebben op het gezin. Als ouder ben je continu aan het afwegen, om ervoor te zorgen dat jullie kind geen woede-aanval krijgt. Jij wil graag dat jullie kind leert dat niet alle angsten reëel zijn en dat het net vast blijft zitten in patronen. 

Soms weet je het als ouder even niet meer. Je wordt gek van het voortdurende geruzie in huis. Het continu op je tenen moeten lopen om het gezellig te houden in huis. Je weet ondertussen precies welke acties jouw kind triggeren tot een woede-uitbarsting. Ondertussen zie je jouw kind worstelen, het wil van alles, maar het lukt niet. Het klopt niet met het plaatje dat het in zijn hoofd heeft, wat vaak resulteert in boosheid of verdriet.

Gedurende een half jaar wordt er gewerkt naar meer rust binnen het gezin. Je krijgt praktische tips, inzicht in je eigen handelen en je gaat je kind beter begrijpen. Ik werk bewust met jou als ouder en niet met het kind. Uit ervaring weet ik dat wanneer je de dingen net iets anders aanpakt dan wat je eerst deed, ze zullen resulteren in ander gedrag bij je kind. 

Omdat ik weet dat het een enorme uitdaging kan zijn om een goede oppas te vinden, kunnen de gesprekken ook via Skype of Facetime plaatsvinden. Zo hoef je geen oppas te regelen en kunnen de gesprekken plaats vinden vanuit je eigen woonkamer. En is afstand ook niet aan de orde. Natuurlijk vinden er ook regelmatig live-gesprekken plaats.

 

Samenwerking met partners

Mijn Verrekijker werkt samen met

  • de Koffer van Kaat
  • Zorgcoöperatie Aanpakken
  • Creatieve Coaching Lemmer

Mijn Verrekijker staat geregistreerd bij:

  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd
Laatst bijgewerkt: 19-11-2019

Specificaties

KvK 67936857
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0623802108
Website  www.mijnverrekijker.nl 
Aantal werknemers
0-10
Specialisatie

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Hoofdvestiging
Mijn Verrekijker
Veluwelaan 20, 8302KP Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen

Diensten