Locatie Emmen

Maxwellstraat 2, 7825GA Emmen

  0591 - 63 11 86
  Bereikbaar: werkdagen

Uitgebreide omschrijving

Dokter Schoonmaakorganisatie is een familie bedrijf dat is opgericht in 1966. Bij Dokter Schoonmaakorganisatie staan meer dan 800 goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste medewerkers dagelijks voor u klaar.

Schoonmaakondersteuning

Uitgangspunt bij het aanbieden van de ondersteuning is dat deze op maat moet zijn, betrouwbaar en respectvol.

Schoonmaakondersteuning is belangrijk om zelfstandig te kunnen (blijven) wonen. Van belang is dan ook dat de ondersteuning goed en professioneel wordt gegeven.

Wij vinden het belangrijk om duidelijke afspraken met u te maken over wat er moet gebeuren. Wij komen daarom altijd eerst bij u thuis kijken om kennis te maken en samen met u en uw naasten een goed plan op te stellen.

Ook zorgen wij ervoor dat u steeds te maken hebt met dezelfde medewerkers. Dit betekent dat u een prettig en vertrouwd contact kunt opbouwen en bovendien niet steeds opnieuw voor de hand liggende zaken hoeft uit te leggen.  Al onze medewerkers hebben een specifieke opleiding gevolgd, beschikken over ervaring op het vakgebied en zijn zeer gemotiveerd. Wij werken snel, nauwkeurig en zeer efficiënt en daardoor hebben wij ook altijd ruimte voor een beetje extra aandacht of wat extra werk.

Laatst bijgewerkt: 29-09-2021

Specificaties

KvK
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0591-631186
Website  0591-631186 
Aantal werknemers
500+
Specialisatie Zelfstandig wonen

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Emmen 
 Hoofdvestiging
Hoofdvestiging en bezoekadres
Maxwellstraat 2, 7825GA Emmen
Bereikbaar: werkdagen

Diensten