Boerderij de Zonnestraal
Boerderij de Zonnestraal
 Met verwijzing 
Productcodes DAJ en KVJ
Locatie Luttelgeest

Uiterdijkenweg 30, 8315PR Luttelgeest

  0527202866
  Bereikbaar: werkdagen

Boerderij de Zonnestraal

Uitgebreide omschrijving

Openingstijden

Boerderij de Zonnestraal is op woensdagmiddag en zaterdag speciaal geopend voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 15 jaar die nét dat beetje extra zorg nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan kinderen met een autistische stoornis, kinderen met ADHD of kinderen met een verstandelijke beperking. Wij bieden hen een gezellige, zinvolle en ontspannen dag(deel)besteding aan.  Wij hebben het keurmerk “kwaliteit laat je zien”, waardoor wij nu ook Zorg in Natura kunnen leveren. Daarnaast hebben wij een samenwerking met de gemeente Noordoostpolder. 

Visie

We werken op woensdagmiddag en zaterdag met kleine groepjes, zodat er volop individuele aandacht mogelijk is voor de kinderen. In overleg is er tijdens vakantiedagen ook de mogelijkheid om op de boerderij mee te helpen en er lekker te komen spelen. Ons agrarisch bedrijf bestaat uit een akkerbouwbedrijf en melkveebedrijf. 

Genieten van de ruimte en rust op de boerderij, samen zorgen voor de dieren en gezellig bezig zijn met elkaar. Dat is wat boerderij de Zonnestraal hoog in het vaandel heeft staan!

Kom eens kijken!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten e.d., neemt u dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak om eens een kijkje te komen nemen. Iedereen is van harte welkom!

Laatst bijgewerkt: 04-06-2019

Specificaties

KvK 50801694
AGB WMO 98099280
AGB Jeugd 98099280
Telefoonnummer 0527202866
Website  www.boerderijdezonnestraal.nl 
Aantal werknemers 0-10
Specialisatie
Gecontracteerde productcodes   DAJ Dagactiviteiten Jeugd
  KVJ Kortdurend Verblijf Jeugd

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Luttelgeest 
Uiterdijkenweg 30, 8315PR Luttelgeest
Bereikbaar: werkdagen

Diensten