Argo Strijker
Argo Strijker
 Met verwijzing 
Productcodes ONJ en ONW
Locatie Emmeloord

Saturnusstraat 81-E, 8303CB Emmeloord

  0619419770
  Bereikbaar: werkdagen

Argo Strijker

Uitgebreide omschrijving

Wanneer je bij mij komt mag je van mij verwachten dat ik mijn best doe. Ik geef veel uitleg door te vertellen maar vaak ook te tekenen wat ik bedoel. Hierdoor krijgen mensen sneller inzichtelijk wat er speelt en door dit gezamenlijk uit te werken komt er inzicht voor zowel jou als mij. Naast de inzichten en tools die je van mij krijgt aan gerijkt zet ik vaak de MatriXmethodiek in om datgenen wat een grote rol speelt in je hoofd en in je gevoel te neutraliseren zodat wat je mee hebt gemaakt alleen nog weet maar niet meer opnieuw ervaart.

Indien nodig ga ik met je mee naar school of de opleiding die je volgt, hier geeft ik vaak uitleg aan docenten. Dit doe ik vaak samen met jou zodat duidelijk is op wat voor manier jij ondersteuning nodig bent.

 

Samenwerking met partners

Indien nodig werk ik samen met andere partijen of verwijs ik mensen door naar de behandelingzetting wanneer blijkt dat coaching van mij niet voldoende is. Vaak blijf ik dan nog wel een stukje coaching geven.

Wat de samenwerking betreft kunt je denken aan praktijkondersteuners van de huisarts, scholen ( voor alle leeftijden en alle leerniveaus,  speciaalonderwijs). GGZ centraal, Therapeutisch centrum, Kwintes, Vitree, Triade, 's Heerenloo, Emerhese, Ans Dohmen (wanneer er sprake is van complexe rouw), Tobias van den Burg (PMT), UWV, Werkplein, dagbesteding.

Laatst bijgewerkt: 08-03-2021

Specificaties

KvK 57922276
AGB WMO
AGB Jeugd
Telefoonnummer 0619419770
Website  www.argo-strijker.nl 
Aantal werknemers 0-10
Specialisatie
Gecontracteerde productcodes   ONJ Ondersteuning Jeugd
  ONW Ondersteuning WMO

Locaties

Diensten van deze organisatie zijn beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Hoofdvestiging
Parkflat
Saturnusstraat 81-E, 8303CB Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen

Diensten

Dagactiviteiten Jeugd
Ondersteuning WMO