Nanny voor opvoedingsondersteuning bij u thuis
Carrefour
  Zonder verwijzing 

Nanny voor opvoedingsondersteuning bij u thuis

Ben jij ook op zoek naar de gebruiksaanwijzing van je kind?

Tuurlijk, we zijn dól op onze kinderen. Maar soms hè? Soms kun je ze wel achter het behang plakken! Bijvoorbeeld als ze voor de zoveelste keer een driftbui hebben in een drukke supermarkt. Of elke avond weer de boel op stelten zetten wanneer ze naar bed moeten. En niet bij die spelcomputer vandaan te slaan zijn, een spoor van troep achterlaten of tijdens het avondeten hun neus ophalen voor werkelijk álles wat je hebt gekookt. Maak jij zo’n lastige fase door met je kind en kom je er even niet uit? Je bent niet de enige.

De Nanny start met een kopje koffie samen bij je thuis, waarbij jij je verhaal kunt doen. Daarna komt de Nanny tijdens de momenten die voor jou en je gezin lastig zijn. Meestal zien we dan al snel wat er nodig is. Maar veel vaker nog vind je als ouder zelf de oplossing, omdat we samen bewust bezig zijn met jou en je kind. We blijven vervolgens via WhatsApp, telefoontjes of afspraken net zo lang bij je tot je de gebruiksaanwijzing van je kind weer begrijpt.

We bieden een luisterend oor, houden je een vriendelijke spiegel voor en gaan samen met jou aan de slag met je opvoedvraag.

  • Bij u thuis
  • Positief
  • Praktisch
  • Kosteloos
  • Snel inzetbaar
  • Van 7.00 -23.00 uur mogelijk 
  • Huisbezoek, bellen, whatsapp, email
Laatst bijgewerkt: 13-07-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Carrefour Emmeloord Harmen Visserplein 6, 8302BW Emmeloord
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie en Thuis/ambulant

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Emmeloord (Carrefour Emmeloord)
  Hoofdvestiging
Harmen Visserplein 6
8302BW Emmeloord
 Beschrijving
0527 63 00 00
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving