Humanitas Thuisadministratie: weer grip op je geldzaken
Humanitas Noordoostpolder
 Zonder verwijzing 
Locatie
Emmeloord

Humanitas Noordoostpolder

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en financiën op orde te brengen en te houden. Humanitas Home-Start is een (Opvoed)ondersteuning voor gezinnen vanaf 28 weken zwangerschap en kinderent tot 18 jaar.  

Bedrijfsprofiel

Humanitas Thuisadministratie: weer grip op je geldzaken

Uitgebreide omschrijving

Geldzaken of administratie bijhouden; het is niet voor iedereen even makkelijk. En door omstandigheden kun je ook nog eens het overzicht kwijtraken. Bijvoorbeeld na het overlijden van je partner, bij een scheiding, of wanneer je je baan kwijtraakt.

Blijf niet te lang rondtobben, maar laat je helpen. Humanitas Thuisadministratie is er speciaal voor. Een vrijwilliger helpt je je financiële zaken op orde te brengen en op orde te houden. Niet één keer, maar wekelijks. 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Over Thuisadministratie

Thuisadministratie helpt mensen om weer grip te krijgen op hun financiën. Slecht inzicht in de administratie leidt vaak tot andere, grotere problemen. Hierom is het goed om mensen te helpen zodat zij weer zelfstandig hun financiën kunnen regelen.

Onze vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Humanitas Thuisadministratie geef je mensen overzicht op hun administratie. Soms komt daar door een ingrijpende gebeurtenis de klad in. En voor iemand het weet, ontstaan er schulden. Met jouw hulp kunnen mensen hun zaken weer zelfstandig regelen.

Laatst bijgewerkt: 30-09-2021

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Humanitas Noordoostpolder Urkerweg 1, 8303BX Emmeloord
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant, Ondersteuning op locatie en Online hulp/voorlichting
Thema's Financiën

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Nevenvestiging
Humanitas Noordoostpolder
Urkerweg 1, 8303BX Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen