Humanitas afdeling Noordoostpolder
Humanitas Noordoostpolder
  Zonder verwijzing 

Humanitas afdeling Noordoostpolder

Humanitas Home-Start Noordoostpolder is een programma dat met behulp van vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp biedt aan ouders met kinderen van nul tot achttien jaar. De gezinnen geven zelf aan op welke gebieden zij ondersteuning wensen. Hun vragen staan centraal. Met het programma wil Home-Start het zelfvertrouwen van de ouders vergroten en hun sociale contacten versterken. Een keer per week bezoekt de vrijwilliger op vriendschappelijke basis het gezin. Alle vrijwilligers zijn zelf ouders, getraind en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Home-Start wordt in de NOP uitgevoerd door Humanitas en is gratis.

Door her- en erkenning voelen ouders zich gesteund, door het "Luisterend Oor" van de vrijwilligers wordt de ondersteuning als steun in de rug ervaren zonder veroordeling iemand die met je meekijkt. Door samen te kijken naar de problemen en te zoeken naar een oplossing voelen gezinnen zich gesterkt.

Laatst bijgewerkt: 18-08-2020

  Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod
  Zonder verwijzing 
Productcode
Vestigingen   Humanitas Noordoostpolder Urkerweg 1, 8303BX Emmeloord
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:

Emmeloord (Humanitas Noordoostpolder)
  Nevenvestiging
Urkerweg 1
8303BX Emmeloord
 Beschrijving
TA 06-35118132 / 06-29885345 H-S 06-35118877
Bereikbaar: werkdagen
Routebeschrijving