Bibliotheek aan Huis
FlevoMeer Bibliotheek
 Zonder verwijzing 
Locatie
Emmeloord

FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk met meer dan 200.00 inwoners. FlevoMeer Bibliotheek telt 7 vestigingen.   

Bedrijfsprofiel

Bibliotheek aan Huis

Uitgebreide omschrijving

Leest u graag, maar bent u minder mobiel? Dan is Bibliotheek aan Huis iets voor u.

U kunt zich aanmelden bij de bibliotheek in Emmeloord (telefoon ), nadat u zich hebt aangemeld, neemt een vrijwilliger van de bibliotheek contact met u op. U geeft aan welke(groot letter) boeken u het liefst leest of naar welke films u graag kijkt. Dit doen we om passende lees-, luister- en kijktips te kunnen geven. Vervolgens komt de vrijwilliger regelmatig bij u langs met boeken of films. In ons systeem houden we bij wat u geleend hebt. Dat is wel zo prettig, want op deze manier voorkomen we dat u hetzelfde materiaal nogmaals krijgt thuisbezorgd.

Om gebruik te maken van de Bibliotheek aan Huis heeft u een standaardabonnement nodig van de Bibliotheek. Daarnaast zijn er geen extra kosten aan verbonden aan deze dienstverlening. 

Bibliotheek aan Huis Noordoostpolder is een samenwerking tussen de ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en FlevoMeer Bibliotheek.

voor meer informatie  

 

 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Eeen vrijwilliger van de bibliotheek wordt door de bibliotheek gekoppeld aan een klant die gebruik maakt van Bibliotheek aan Huis. De vrijwilliger bezoekt met regelmaat de klant aan huis en brengt boeken bij de klant. Dat zijn vaak boeken in een genre, die de klant graag leest of titels die door de klant zijn aangegeven. 

Laatst bijgewerkt: 29-10-2020

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder Harmen Visserplein 5, 8302BW Emmeloord
Locatie ondersteuning Ondersteuning op locatie
Thema's Sociale contacten en Persoonlijk functioneren

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Emmeloord 
 Nevenvestiging
FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder
Harmen Visserplein 5, 8302BW Emmeloord
Bereikbaar: werkdagen en weekend