Advies & Aanmelding Jeugdhulp
Vitree
 Zonder verwijzing 
Locatie
Lelystad

Vitree

Vitree is specialist in jeugdhulp. Vitree stimuleert kinderen, jongeren en ouders/opvoeders met zorgvragen zelf de regie over hun leven te houden.  Dat doen we samen met onze cliënten en ieders eigen directe omgeving.  

Bedrijfsprofiel

Advies & Aanmelding Jeugdhulp

Uitgebreide omschrijving

Wat doet het servicepunt Advies & Aanmelding?

Het team Advies & Aanmelding is verantwoordelijk voor het eerste contact met de cliënt, ouder/verwant en/of verwijzer. Dit team – bestaande uit verschillende (intake) collega's - pakt gelijk het eerste administratieve werk op zich zodat de aanmelding op de juiste wijze wordt ingevoerd in het ECD. Het team Advies & Aanmelding zorgt er vervolgens voor dat de vraag of aanmelding bij de juiste Intake collega terecht komt, die de vraagverduidelijking verder oppakt en in samenwerking met de juiste collega's/locaties het verdere verloop van het aanmeld- en plaatsingsproces op zich neemt.

 

Wat is de methodiek/aanpak van ondersteuning?

Vanuit deze nieuwe plek zijn wij via één telefoonnummer en via één online adres bereikbaar voor alle vragen en aanmeldingen voor jeugdhulp:

  • Telefoon:
  • Online: <

Uitzonderingen: 24-uurszorg in Flevoland en crisiszorg

De aanmeldroute voor 24-uurszorg in Flevoland (jeugdhulp met verblijf) en voor crisiszorg blijft ongewijzigd. De contactgegevens zijn te vinden op de volgende websites:

  • 24-uurszorg
  • <
Laatst bijgewerkt: 05-03-2021

 Zonder verwijzing 

Om dit product te gebruiken neem je rechtstreeks contact op met de aanbieder van het product, zonder tussenkomst van de gemeente.

Specificaties

Soort aanbod Zonder verwijzing
Productcode
Vestigingen Vitree Grietenij 17 5, 8233BP Lelystad
Locatie ondersteuning Thuis/ambulant
Thema's Gezondheid, Dagbesteding, Opvoeden en Huiselijk geweld

Locaties

Deze dienst is beschikbaar op de volgende locatie:
Lelystad 
 Hoofdvestiging
Vitree
Grietenij 17 5, 8233BP Lelystad
Bereikbaar: werkdagen